Visie

Het probleem

Onderwijs is lang niet voor iedereen aanwezig. Zelfs in rijke landen kunnen er grote groepen kinderen zijn die geen geld hebben voor goed onderwijs. Ook wordt er gediscrimineerd naar bepaalde bevolkingsgroepen in het onderwijs. De staat doet er daar te weinig aan om deze situatie te verbeteren. Een rooskleurige toekomst is voor deze kinderen niet aanwezig. 

Hoe het werkt

Wij proberen betere kansen te creëren voor zo veel mogelijk van deze kinderen. Dit doen wij samen met de Bill & Melinda Gates foundation. De hulp die de Bill & Melinda Gates Foundation geeft aan benadeelde kinderen is datagedreven bepaald. Er wordt gekeken naar de meest effectieve en structurele ingrijpen. Zo zijn al enorme groepen kinderen geholpen aan beter en eerlijker onderwijs! Hier draait het allemaal om bij ons.

De resultaten

Dit is natuurlijk het mooiste van het hele verhaal: de resultaten! Hier zijn een aantal verhalen van de Bill & Melinda Gates Foundation die laten zien hoe ze al veel kinderen hebben geholpen. De bijdrage die Constrict doneert helpt hier zeker in mee!

Onze donaties

Hieronder plaatsen wij alle donaties die we tot dusver verricht hebben als gevolg van onze verkopen.

Donatie 1: €100,-